Gyakori kérdések

Hol találom a regisztrációs számot?

Az osztálykassza-pályázat regisztrációs száma a www.osztalykassza.hu honlapra belépve, az oldal jobb felső sarkában található. Amennyiben elfelejtette regisztrációkor megadott jelszavát, kérjük, használja az elfelejtett jelszó funkciót!

Többféle Reál cégszöveggel találkoztam a csomagolásokon. Mindegyik gyűjtése megengedett?

A Reál székhelye költözés miatt megváltozott. Ezért egyes termékeken előfordulhat a régi cím (Könyves Kálmán krt., Kondorosi út 6.), míg másokon az új cím is (Rozália park 5-7.). Több terméknél forgalmazóként meg vannak említve a Reál Kft. társult vállalkozásai is.

A gyűjtés szempontjából azonban ezek nem bírnak jelentőséggel, minden olyan forgalmazói felirat gyűjthető, ahol forgalmazóként a Reál Hungária Élelmiszer fel van tüntetve valamilyen formában.

Milyen számlaszám adható meg?

Sok esetben az iskoláknak nincsen önálló számlaszáma. Ilyenkor megadható a fenntartó intézmény, önkormányzat, alapítvány, intézmény csoport számlaszáma is, a lényeg, hogy olyan számlaszámot adjon meg a pályázó osztály, ahonnan később hozzá fog tudni jutni az átutalt támogatáshoz.

Csak osztálykirándulásra, vagy egyéb programokra (pl. erdei iskola) is fel lehet használni az elnyert támogatást?

A programunk elsődleges célja, hogy a gyerekeknek élményeket biztosítsunk, örömet szerezzünk, esetleg ismereteik könnyeden, játékosan történő bővítéséhez hozzájáruljunk. Éppen ezért az "osztálykirándulás" kategória tágan értelmezhető, a támogatás felhasználható minden olyan programra, ami a támogatást elnyerő intézmény szerint a fenti célnak megfelel.

Egy iskolából hány osztály pályázhat?

Egy intézményből akár az összes osztály is pályázhat a támogatásra. Mivel minden pályázó osztály részesül a támogatásból, érdemes egy iskola minden osztályának részt venni a programban, hogy minél nagyobb mértékű támogatáshoz jussanak. Mivel fődíjat is kisorsolunk a pályázók között, annak az iskolának ahonnan több osztály pályázott, nagyobb az esélye a fődíj elnyerésére.

Mi az a sajátmárkás termék?

A sajátmárkásnak hívjuk azon termékeket, amelyek jellemzően a kereskedelmi hálózat nevét viselik és csak az adott üzletben, üzletláncban kaphatóak. A Reál Élelmiszer és ReálPONT üzletekben kapható, Reál néven forgalmazott termékcsalád a Reál sajátmárkája. A sajátmárkás termékek körébe soroljuk azokat a termékeket is, amelyek kizárólag egy kereskedelmi üzlethálózat számára készülnek, de nem viselik a kereskedő nevét. A Reál üzletekben ilyen termékek pl. a Hárs papíráru termékcsalád, a Welsenburg és Greif sörök, vagy a Melody személyi higiéniai termékek. Ezek más üzlethálózatokban nem kaphatók.

Mi a jelentkezés határideje?

A pályázati programra jelentkezni folyamatosan lehet, viszont ha egy osztály eldöntötte, hogy indulni kíván, akkor célszerű minél hamarabb regisztrálni.

Hogyan jelentkezhetünk a pályázatra?

Néhány perc alatt regisztrálhatja az osztályfőnök osztályát online regisztrációs rendszerünkben.

Van-e meghatározott minimálisan összegyűjtendő darabszám?

Nem határoztunk meg minimum korlátot, mert az volt a cél, hogy minden pályázó osztálynak tudjunk támogatást adni. Így a kisebb létszámú osztályok is számíthatnak támogatásra és annak mértéke csak azon múlik, hogy milyen lelkesen gyűjtik a családok a feliratokat.