2019/20 VÁRHATÓ INDULÁSA:
nap
óra
perc
másod perc

Üdvözlünk az Oszálynapló oldalán. Itt van lehetőséged bemutatni a Reál Osztálykassza 2019/20-as programban részt vevő csapatodat. Mesélj magadról, az osztályodról, azokról a nevelőkről és szülőkről, akinek közös együttműködése segít Benneteket a programban való részvétel során. Tölts fel képet is magatokról!

Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola - 2.a

Kedves, innovativ, sportos tanulók.

Osztályunk 22 főből áll. 8 fiú, és 14 kislány tölti napjait vidám, otthonos iskolai tantermükben egésznapos oktatás keretei között.Szeretnek kihívásokat megoldani,minden újdonság érdekli a gyerekeket. Szívesen játszanak és szeretik a versenyhelyzeteket.

Esztergomi József Attila Általános Iskola - 3. a osztály

Pár édes 8 éves

Osztályunk igazán összetartó, sok-sok izgalomra vágyó édes kis csapat. Nagyon szeretünk olvasni, kirándulni, a természeti értékeinket megcsodálni. Nem riadunk meg a kihívásoktól, szeretjük megmérettetni tudásunkat, sokat járunk versenyre. Minden évben több napot erdei iskolában töltünk - az osztálykassza pályázata segítséget nyújthat számunkra, hogy az ott töltött idő élményekkel teli legyen.

SÁI és AMI Dunaszekcsői Tagiskolája - 8. osztály

Kicsi, de barátságos csapat nagy tapasztalattal :)

4 éve vagyunk együtt osztályfőnökünkkel, Csilla nénivel. Az osztály tagjai: 3 fiú és 3 lány. Eszter, Flóra, Petra, Ricsi, Attila és Laci. Lelkes gyűjtők vagyunk. Egy klassz kirándulásra, vagy táborozásra mindig nyitottak vagyunk. Az idei fő program a felvételi...Valamennyiünk előtt a következő cél az érettségi...

Bodrogkeresztúri Eötvös József Általános Iskola - 4.osztály

A Bodrogkeresztúri Eötvös József Általános Iskola egyetlen negyedik osztálya vagyunk, 14 fővel.

Osztályunkba 9 fiú és 5 lány jár. A kezdetektől részt veszünk a Reál pályázatán, így tudunk eljutni igazán tartalmas osztálykirándulásra. Tavaly a nyíregyházi Állatparkban voltunk, ami feledhetetlen élmény volt számunkra. Osztályunkba 6 településről járnak be a tanulók, így ezek a kirándulások, összejövetelek tudják igazán összekovácsolni a csapatot. A gyerekek többsége nehéz anyagi körülmények közül érkezik, így ezek a kimozdulások ezért is jelentősek nekik. Köszönjük a lehetőséget!

Bodrogkeresztúri Eötvös József Általános Iskola - 5. osztály

Vidám, nagyhangú társaság :)

Az osztálylétszám 13 fő, ebből 6 lány és 7 fiú. Vidám, nagyhangú társaság vagyunk. Szeretünk viccelődni, táncolni, filmeket nézni, kirándulni, játszani.

Esztergomi József Attila Általános Iskola - 1. a osztály

Osztályunk legalább olyan nagy létszámmal, mint amilyen nagy hangulattal rendelkezik. Jó kedveben, kreativitásban bővelkedünk.

Az Esztergomi József Attila Általános Iskola 1. a osztályával szeretnénk kérni támogatásukat. Igen életrevaló osztályközösségünk van, ezért mi már az első évünk során szeretnénk egy több napos kiránduláson részt venni - amely kapcsán jobban megismerkedhetnénk egymással, továbbá a természettel kapcsolatos tudásunk bővítése a célunk, mivel erdei iskolába készülünk. Bár Esztergomban, illetve a vonzáskörzetében sajnos nem található Reál bolt, próbáltunk minél több logót gyűjteni annak érdekében, hogy támogatási igényünket beadhassuk. Bízunk támogatásukban, amellyel gazdagabbá, színesebbé tehetjük tavaszi kirándulásunkat.

Szennai Fekete László Általános Iskola Tagiskola Kaposfő - 4.b

4.b osztály

Az osztályba 14 tanuló jár, 7 fiú, 7 lány. Közülük öt sajátos nevelési igényű, négy halmozottan hátrányos tanuló. Rendkívül lelkes, szeretetet és sok figyelmet igénylő gyerekek. Idén Bikalba szeretnénk menni kirándulni, nagyon várjuk már. Reméljük a szorgalmas gyűjtés hozzájárul tervünk megvalósításához.

Túróczy Zoltán Evangélikus Óvoda és Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola - 2.a

Két tanítási nyelvű osztály, 29 tanulóval.

Közösségünket 21 lány és 8 fiú képviseli. Szeretjük az angol nyelvet. Minden bennünket tanító pedagógust szeretünk, tisztelünk. Ritkán érkezik ránk panasz. Gyakran járunk össze az iskolán kívül is. Idén például fákat ültettünk együtt, hogy védjük a természetet.

Diószegi Kis István Református Általános Iskola - 5.b

Vidám, kedves, játékos csapat.

Az osztály 24 főből áll, melyben 11 lány és 13 fiú van. Nagyon kedves, szeretnivaló gyerekek, akik szeretnek versenyezni, sportolni, kirándulni. Mindannyian Berettyóújfaluban és környékén lévő falvakban laknak. Osztályfőnöküket pótanyunak tekintik.

Tabán Általános Iskola és AMI - 5.a

Szeged, Tabán Általános Iskola 5.a osztályába járunk, osztályfőnökünk Sós Mária. Az osztályunk 25 főből áll.

A napfény városában élünk, szeretnénk minél jobban megismerni hazánkat tartalmas osztálykirándulások keretében. Számunkra is nagyon fontos az állatvédelem. Osztályunk tanulói közösen készítették a plakátot, mellyel pályázatukon indulunk,bízva benne minél több lájkot kapunk!

Zsákai Kölcsey Ferenc Általános Iskola - 4.o.

Az osztály összevontan működik a 3. osztállyal.

A fő tantárgyakat külön csoportban tanuljuk. Rendkívül hátrányos helyzetű tanulók járnak az osztályba. Létszám: 8 fő, ebből roma 100%, 1 tanuló kivételével mindenki hátrányos illetve halmozottan hátrányos helyzetű. 1 fő sajátos nevelési igényű. Még sohasem voltak kirándulni, ezért nagy lelkesedéssel gyújtötték a reálos felíratokat, hogy ezzel is hozzájáruljanak egy budapesti kirándulás költségeihez.

OVMÁI Czina Sándor Tagintézménye - 1.e

Az osztály tanulói szorgalmasan gyűjtik a Reál címkéket.

Az osztályba 16 tanuló jár, 10 fiú 6 lány. Az iskolához közel található Reál ABC-be járnak vásárolni a közelben lakók.

Diószegi Kis István Református Általános Iskola és AMI - 3. a

Kiváncsi, sokszínű, összetartó társaság.

19 tanuló jár az osztályba. Nagyrészt helybeli, de van 8 bejárós tanuló a szomszédos falvakból. Nagyon tettre kész, kedves, barátságos kis csapat vagyunk :) Kiváncsiak, sokszínű, összetartó társaság. Kiránduli nagyon szeretünk!

KISKANIZSAI ÁLTALÁNOS ISKOLA - 3.a

Vidámak és tettre készek vagyunk! Imádunk úton lenni...

Kiskanizsai suli 3.a osztályosai vagyunk, 17-en járunk az osztályba. Szeretünk túrázni – minden hét keddjén szabad foglalkozásaink alatt a környezetünkkel ismerkedünk, min. 6-8 km megtételével. Tanultunk elsősként kerékpározni és elsajátítottuk a szabályait is. Nagyon szeretjük az állatokat – tavaly egész évben kutyákról tanultunk, könyvet írtunk róluk, terápiás kutyafoglalkozáson, kutyaiskolában kutyakiképzésen vettünk részt. Menhelyet támogattunk az ünnepekre. Szeretnénk egy jót kirándulni, ahova szüleink is elkísérhetnének. Családiasan élvezhetnénk egy nagy-nagy túrát, állatkert látogatással, várfoglalással… "csudijó" kalandokkal. Vidámak és tettre készek vagyunk!

Bereczky Zsigmond Református Általános Iskola - 2.a

Egy nagyon vidám, kedves, barátságos kis csapat. Rendkívül összetartóak, jóban, rosszban segítik egymást.

Az osztályba jelenleg 23 tanuló jár, 16 lány és 7 fiú. 3 gyerek jár hozzánk más településről, a többiek dombrádiak. Szeretnek közösen játszani. Fő kedvelt tevékenységük a rajzolás, kreatív foglalkozás. Lelkesek, főleg, ha valamilyen közösségi programról van szó. A reálos címkék gyűjtésében is szinte mindenki részt vett, nap nap után hozták a csomagolásokat.

Bereczky Zsigmond Református Általános Iskola - 1.

17 fő, 10 fiú,7 lány

Egy jól összeszokott csapat, akik régóta ismerik egymást az óvodából. Szeretnek iskolába járni, és izgatottan várják az újabbnál - újabb élményeket.

Sennyey Elza Általános Iskola - 5.c

19 főből álló cserfes, aranyos brigád vagyunk. Célunk az osztály közös jókedvű nevelése.

Környezettudatos, kíváncsi osztály vagyunk, szeretjük a jó hangulatú osztály rendezvényeket.

Dr. Fejérpataky László Általános Iskola - 7.a

17 főből álló osztálba 7 lány és 10 fiú jár.

Vidám, sokszínű társaság vagyunk, akik szeretik a sportot, kultúrát, zenét, képzőművészetet. Imádunk kirándulni is!

Debreceni Benedek Elek Általános Iskola - 4.b

Vidám, környezettudatos, környezetbarát osztály, akik szeretnek kirándulni és kézműveskedni.

Osztályunk 26 fős, 9 fiúból és 17 lányból áll. A gyerekek tisztelik környezetüket, szívesen kertészkednek iskolánkban, és igyekeznek szelektíven gyűjteni a hulladékot. Iskolánk Örökös Ökoiskola, így a természetvédelem, az újrahasznosítás gyakori téma a tanév során szervezett játékos foglalkozásokon, projekt napokon is. Szívesen vesznek részt alkotó jellegű pályázatokon is, a közös munkát nagyon élvezik. Igazán összetartó, jó kis csapat!

Andocsi Szent Ferenc Általános Iskola és AMI - 3A

Az osztályban 13 gyermek jár.

A gyerekek lelkesek, szeretik a közösségi programokat, a mozgásos feladatokat, szeretnek kirándulni. Több közülük hátrányos helyzetű, ezért évek óta részt veszünk a Reál osztálykassza pályázatában, aminek köszönhetően az osztálykirándulás a gyerekeknek nem kerül semmibe. A Reálos csomagolás gyűjtésében viszont szívesen részt vesznek, többször maguk emlegetve, hogy ezt nem dobjuk ki, mert Reálos :)

Bereczky Zsigmond Református Általános Iskola - 3.a

Az osztályunkat 11 fő, lelkes, kihívásokat és játékokat kedvelő gyerkőc alkotja. Szeretünk közös programokat szervezni és azokon aktívan részt venni :)

Az osztálylétszámunk 11 fő, melyből 5 fiú és 6 lány. Szívesen részt veszünk játékos tevékenységgel összefüggő programokon, kreatív ötletekkel társított pályázatokban. Szeretjük a természetet és a hozzá kapcsolódó tevékenységeket (kirándulás, sport stb.).

Bereczky Zsigmond Református Általános Iskola - 4.a

Az osztály 9 főből áll: 4 lány és 5 fiú.

Vidám kis társaság vagyunk. Szeretünk együtt gyümölcssalátát készíteni és főleg elfogyasztani. :)) Szeretünk kirándulni és „kreatívoskodni”.

Szent László Király Általános Iskola Telephelye - Összevont 1-4. osztály

A gyermekek egy összevont osztályban tanulnak 2 tanítóval, 15 fő tanuló

A gyűjtést, melyben a falu apraja-nagyja részt vett, azzal a céllal szerveztük, hogy tanulóink ingyenesen vehessenek részt az év végi osztálykiránduláson 2020. júliusában. Erre a célra több hasonló gyűjtést is szerveztünk (papír, gesztenye), valamint a farsangi ünnepélyen árult tombola bevételét is erre szeretnénk fordítani. Településünkön sok hátrányos helyzetű gyermek él, akik csak így juthatnak el szórakozni. Sőt akadnak olyan tanulók is, akik csak ezzel az egy alkalommal jutnak el valahová, ahol róluk szól a nap.:)

Magyar-Szlovák Két Tanítási Nyelvű Nemzetiségi Általános Iskola és Kollégium - 5. osztály

Családias kis közösség :)

18 fős kis közösség, 5 lánnyal és 13 fiúval.Nagyon szeretnek sportolni. Az osztálykassza egy SZUPER lehetőség, szülői összefogással nagyon nagy tervek valósíthatók meg belőle az osztályba járó gyerekek örömére.

Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola - 3.a

Összetartó, segítőkész csapat

Osztályukba 23 fő jár. A tavalyi évben szülői segítséggel kapcsolódtunk be a címkegyűjtésbe. Az elnyert összeget egy nagyon jó hangulatú kirándulásra fordítottuk. Ebben az évben szeretnénk megismerni az "Ország házát" és a "Csodák palotáját", így szorgalmasan gyűjtjük a címkéket.

Bereczky Zsigmond Református Általános Iskola - 7.a

Osztályunkat 16 fő lelkes diák alkotja melyben a lányok száma 10 a fiúké pedig 6.

Ez a 16 fő egy lelkes sportot kedvelő társaság,akik a kirándulásokat is nagyon szeretik. Az osztály összetételét illetően nagyon változatos viszont ami közös bennük az a szeretettel és segítőkészséggel tele lévő szív.

Nógrádsápi Fekete István Általános Iskola - 4.

Jó kis csapat

Összevont osztály vagyunk, 5 fő 3. osztályos és 10 fő 4. osztályos tanuló alkotja közösségünket.

V.István Katolikus Szakgimnázium és Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda, Árpád-házi Szent Margit Általános Iskola Tagintézménye - 4.

31 fő vidám tanulók

Csupa szív, és vidám, egymást segítő 4. osztályos gyerekek.

Béke Ligeti Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola, Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény - 1-3. összevont csoport

Középsúlyos értelmi fogyatékos gyerkőcök összevont alsós csoportja.

4 fiú és 2 lány alkotja a csoportot, akik szeretnének az ép társaikhoz hasonló élményekben részesülni.

Karcsai Általános Iskola - 4. osztály

Osztalyunkat 16 tanuló alkotja, 10 fiú es 6 lány. Összetartó kis csapat.

Településünk Karcsa a Bodrogközi Kistérségben helyezkedik el,ami a leghátranyosabb kistérségek egyike. Iskolánkban minden évfolyamon egy osztály van. Mi vagyunk az alsótagozaton a legnagyobbak. Az osztályunk nagyon szeret kirándulni,de sajnos a családok anyagi helyzete miatt erre keves lehetőségünk adódik, de igyekszünk a hiányosságokat pályázatok adta lehetőségek kihasználásaval pótolni. A szülők szorgalmasan gyűjtik a reálos logókat, ezzel is hozzásegitve a gyermekeiket, hogy év végén egy tartalmas osztálykirandulást szervezhessünk.

Újvárosi Általános Iskola - 6.A

24 fős szuper kis csapat

.

Kalocsai Eperföldi Sportiskolai Általános Iskola - 2.b

Osztályunk létszáma 20 fő.

20 tanuló jár osztályunkba. Vidám, életrevaló kis közösség.

Pácini Általános Iskola - 1. osztály

18 fő.

Kis iskolában tanulnak. 18 fős az osztály: 9 fiú, 9 lány. Néptáncra és táblás játék foglalkozásra járnak a tanulók.

Lajosmizsei Fekete István Sportiskolai Általános Iskola - 4.b

11 csacsogó lány és 10 beszédes fiú jár ebbe az osztályba

Az osztály tanulói nagyon segítőkészek. A gyerekek többsége sok szorgalmi feladatot készít. Szeretnek részt venni pályázatokon, versenyeken.

Hajdúnánási Református Általános Iskola és Óvoda - 7.a osztály

Osztálylétszám 19 fő , (4 lány)

Vidám, sportos kis csapat, szeretünk túrázni, kirándulni , kerékpározni. Az osztálykassza támogatása segítség számunkra a kétnapos osztálykirándulásunk megszervezésében.

Lőkösházi Általános Iskola - 1.o

Az osztály létszáma 13 fő, 5 lány és 8 fiú.

Igen, 13-an vagyunk! Érdekes, nekem a 13-as szám mindig szerencsét hozott. Nagyon pozitívan állok a dolgokhoz és remélem most is így lesz. Nagyon ügyes kis osztályom van, rendkívül motiválhatóak, feladattudatuk kialakult, nagyon szorgalmasan dolgoznak. Szeretnek a szabadban mozogni, kirándulni a természetben. Meglepő,hogy a lányok is szívesen játszanak focit. Igen sokféle dolgot csináltunk már szeptembertől pl.: a közeli parkba gyűjtöttünk makkot, gesztenyét és faleveleket, részt vettünk a Sportnapon, a Népmese napján, a Tök jó bulin töklámpást faragtunk. A szülők nagyon lelkesek és aktívak. Ők javasolták, hogy nevezzünk be, mert egy jó kirándulás sajnos sok pénzbe kerül és nem mindenki teheti meg, hogy nagyobb összeget fizessen be. Az anyukák és a gyermekek szorgalmasan gyűjtik a Reál címkéket. Remélem, hogy itt Békés megye Romániával határos szomszédságából el tudunk majd jutni a az ország másik felére egy igazán izgalmas kalandra az egész osztállyal. Köszönjük a lehetőséget! :)

Györkönyi Német Nemzetiségi Általános Iskola - 1.

Kis tigrisek

Fantasztikus a csapat! Hajrá tigrisek!

Várday Kata Református Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium - Refi 8.b

Az osztályunk létszáma 25 fő, 14 lány és 11 fiú.

Az osztály humán és matematika tagozatos diákokból áll. Néha hangosak, akaratosak, de mindig elfogadják a tanáraik intését. Figyelnek egymásra, számíthatnak társaikra.

Szegedi Kis István Református Gimnázium, Szakgimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium - 2. a

A gyerekek egy viharsarki kisváros Békés, református iskolájában tanulnak általános tanterv szerint, iskolaotthonban.

20-an vagyunk (13 lány – 7 fiú), 4 tanuló beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézséggel küzd, 1 kisdiák sajátos nevelési igényű. Nagy ünnepeinkre mindig közösen készülünk, saját jeles napjainkat (születésnap, névnap) mindig „megüljük”. A közösségi alkalmak, az iskolai családi nap, az osztálykarácsony, a tanítási nyílt nap, a farsang, az anyák napja mind alkalmat kíván teremteni az iskola és a szülők közti partneri kapcsolat erősítésére. Igyekszünk barátságos, igényes, környezetet kialakítani kollégámmal (játszósarok, sok zöld növény; témánk a tenger világa). Az esztétikus tantermi környezetünket közösen alakítjuk a gyerekekkel: munkáikkal, az évszaknak, az ünnepeknek megfelelően. Az osztály fele részt vesz a Református EGYMI tehetséggondozó programjában, természetismeret témakörben. Imádják a környezetet, a csapat szeret kirándulni, tanulmányi sétákon, élményszerű módon kívánjuk velük felfedeztetni a teremtett világ szépségeit.

Szent László Katolikus Gimnázium, Szakgimnázium, Általános Iskola, Kollégium és Óvoda - 2.b

26 vidám gyerek

A 2. b osztályba 26 vidám kisgyermek jár. 14 lány és 12 fiú. Nagyon sokszínű kis társaság. Zenét tanulnak, sportolnak és a képességfejlesztő szakköröket részesítik előnyben.

Vizsolyi Rákóczi Zsigmond Általános Iskola - 3.A

Vizsolyi Rákóczi Zsigmond Általános Iskola tanulói

Névsor: Balogh Benjámin Batyi Liliána Batyi Norbert Fábián Nelli Fábián Szabina Fábián Szandra Gulyás Milán Hankó Jázmin Horváth Géza Erik Horváth Jázmin Viktória Kiss Kevin Kovács Viktória Lakatos Milán Mata Dzsenifer Boglárka Mata Jázmin Mata László Mata Zsolt Ónodi Brájen Somosi Adrián

Boldogkőváraljai Körzeti Általános Iskola - 4.

Nagyon jó kis csapat

Boldogkőváralja egy gyönyörű helyen fekvő község, egy fantasztikusan szép várral. Az osztály létszáma 14 fő. A lányok száma 6, a fiúk száma 8, melybe Boldogkőváralja és a szomszéd község Boldogkőújfalu gyermekei járnak tanulni. Nagyon sok a hátrányos, halmozottan hátrányos tanuló. Ebből adódóan a gyerkőcök nem jutnak el kirándulásokra. Így az összegyűjtött címkékre kapott pénzösszegből szeretnénk kirándulást nagyobb városba és a moziba jutás lehetőségét biztosítani a diákjaimnak. Ezeket a dolgokat nagyon megérdemlik, hiszen szorgalmas, összetartó tanulókról van szó.

Tildy Zoltán Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola - 1/C

25 lelkes kisdiák kezdte meg az első tanévet a szeghalmi Tildy Zoltán Általános Iskolában.

Osztályunkba 17 lány és 8 fiú jár. A tanulás mellett fontos szerepet tölt be a természet. Nagy sétákat teszünk a városban, amit a gyerekek nagyon szeretnek. Csatlakoztunk az idei Népi Játék Napja felhíváshoz. A gyerekek nagyon élvezték a közös felkészülést és ügyesen helyt is álltak. Szeretnénk az osztálypénzünket kiegészíteni a Reál Osztálykassza segítségével, hogy az első osztálykirándulás felejthetetlen legyen! Szerencsénk van, mert a szülői közösség java nyitott volt erre a lehetőségre. Felnőtt és gyermek közösen vágja a Reál saját márkás termékekről a logót! :)

Okányi Általános Iskola Sarkadkeresztúri Tagintézménye - 3.

Sarkadkeresztúr

Az osztályt 6 életvidám gyermek alkotja. 3 lány és 3 fiú.

Hosszúhetényi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola - 1.a

Vidám, sportos kis csapat - 23 fő

Az idei tanévben 23 gyerkőc ( 7 lány, 16 fiú ) kezdte meg nagy kíváncsisággal az 1.a osztályt Hosszúhetényben. Sokat túrázunk, focizunk, nevetünk, ügyesen vesszük az akadályokat Betűországban és Számországban.

Szalay Sámuel Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola - 3.a osztály

Két Tanítási nyelvű osztály

Az osztály létszáma 13 fő. 6 fiú és 7 lány. Szeretünk kirándulni, jókat tudunk együtt főzni. A csoportos műsorokban szívesen táncolunk, angolul sokat beszélünk.

Hajdúböszörményi Bethlen Gábor Általános Iskola - 3.a

Az osztálylétszám 19 fő, 10 fiú 9 lány.

Mindig vidám, jókedvű gyerekek alkotják az osztályt, akik szívesen tartózkodnak a szabad levegőn. Szabadidejükben nagyon szeretnek kirándulni, legkedvesebb játékszerük a labda, ami sajnos örök fogyóeszköz, ezért rendszeresen pótoljuk az osztálypénzből. Reméljük a Reál is hozzásegít minket újabb labdákhoz, illetve udvari játékokhoz.

Okányi Általános Iskola - 1.o.

Az Okányi Általános Iskola 1. osztálya.

28 vidám első kisdiák alkotja az osztályt.

Karcsai Általános Iskola - 7. a

Az osztály nagyon szeret kirándulni, vidám tanulók járnak az osztályba.

Az osztály létszáma 17 fő: 7 lány és 10 fiú. Többségük (11 fő) hátrányos helyzetű tanuló. Az osztályközösségből 9 tanuló tartozik a cigány kisebbséghez. Az osztály tanulói aktívan vesznek részt az iskolai műsorokon, rendezvényeken. A kistérségi tanulmányi versenyeken is eredményesen szerepelnek. Két tanuló első osztálytól kitűnő tanulmányi eredményt ért el. Nagyon szeretnének elmenni távolabb is osztálykirándulásra, ezért gyűjtik szorgalmasan a reál pontokat.

Szegedi Kis István Református Gimnázium, Szakgimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium - 4.a

Vidám, sportot, kirándulást kedvelő közösség a mi osztályunk.

Osztályunkat 25 fő alkotja. Vidám hangulatú, kirándulást kedvelő közösség vagyunk. Az elmúlt tanév során három alkalommal is sikerült közösségépítő kirándulást szerveznünk!

Kiskunhalasi Református Kollégium Központi Általános Iskola Gy. Szabó Béla Tagiskolája - 2.a

Az osztály létszáma 16 fő. Öt lány.

Igazi temperamentumos, a kihívásokat kedvelő csapat!

Lorántffy Zsuzsanna Református Általános Iskola - 4.

Az alsó tagozat legnagyobbjai :)

Osztályunk 23 fő tanulóból áll. 12 lány, és 11 fiú. Mi lettünk az alsó tagozat legnagyobbjai. Egy elég impulzív, de nagyon kreatív és érdeklődő csapatról van szó, nagyon tudnak lelkesedni dolgokért. Segítőkészek és nagyon mozgékonyak. A fiúk kedvence a foci, sok jó focistánk van. A lányok többsége nagyon szorgalmas, és kreatív.

Kenézlői Általános Iskola - 2.a

Vidám, elfogadó kis csapat.

A gyerekek kevesen vannak ugyan de sokuk küzd beilleszkedési és jó néhányuk tanulási zavarral. Ennek ellenére szeretik egymást, elfogadják társaikat olyannak amilyenek.

Lenti Vörösmarty Mihály Általános Iskola - 5. B.

Osztályunk létszáma: 24 fő, ebből 1 fő magántanuló,aki jelenleg Cipruson él.

Osztályunkban 12 fiú és 12 lány tanul. Szeretünk sportolni: kerékpározni, pingpongozni, úszni, focizni, kosárlabdázni és kézilabdázni ki-ki kedve és ügyessége szerint. Évek óta szorgalmasan gyűjtjük a reálos feliratokat, és osztálykirándulásainkon fel is használjuk az így gyűjtött forintokat. Köszönjük, Reál Osztálykassza!

Földesi Karácsony S. Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola - 8.a

Osztályunkba 16 tanuló jár. A Reál címkék gyűjtésének köszönhetően már nagyon sok szép helyen jártunk . Voltunk Sárospatakon, Hollókőn, Tokajban és most Budapestre készülünk az Osztálykassza pályázatnak köszönhetően.

Osztályunk összetartó kis közösség. Örömmel veszünk részt szabadidős tevékenységeken. Voltunk korcsolyázni többször is Berettyóújfaluban. Meglátogattuk a strucc farmot Tetétlenen, részt veszünk rendszeresen az intézményi Karácsony Sándor Kupán, játékdélutánokon versenyzünk egymással. Várjuk a következő kirándulást :)

Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola éa AMI - 1.a

Testnevelés tagozatosok vagyunk.

Az osztály létszáma 23, 16 fiú és 7 kislány alkotja a csapatot. Év végén szeretnénk egy közös kirándulást tenni.

Szorgalmatosi Deák Ferenc Általános Iskola - 3.o

25 fős ,vidám kis csapat

Szorgalmas Real logó gyűjtők vagyunk!

Papi Kölcsey Ferenc Általános Iskola - papi 8. osztály

Az örök vidám csapat

Az osztályunk igen összetartó, életvidám kis csapat. Tizenkilencen alkotunk igazi egységet! A szülőkkel együtt szorgalmasan gyűjtjük a reálos jegyeket, melynek ellenértékét egy utolsó közös kirándulásra szeretnék fordítani! Köszönjük ezt a lehetőséget, mellyel a Reál Hungária besegít terveink megvalósításában!

Földesi Karácsony Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola - 5.b

Osztálylétszámunk 15: 7 lány és 8 fiú.

Összeszokott és vidám kis osztály. Szeretünk kirándulni,így beneveztünk az osztálykassza programba. Szeretnénk gyarapítani az osztálypénzünket, hogy elmehessünk egy jó kis kirándulásra. A szülők már szívvel lélekkel gyűjtik velünk a címkéket.

Pellérdi Általános Iskola Görcsönyi Általános Iskolája - 6.o

Osztálylétszámunk 6, hat mindenkiért mindenki a hatodikért. Négy fiú két lány szépek, okosak és ügyesek.

A Görcsönyi hatodik osztály hat főből áll. Négy fiú és két kislány alkotja az osztályunkat. Lovagolunk, úszunk, kreativitásunkat a Művészeti iskolában mutathatjuk meg. Szeretünk iskolába járni, szeretjük a kihívásokat, versenyeket, pályázatokat. Nemcsak a gyerekek de a szülők is jó közösséget alkotnak.

Nyékládházi Kossuth Lajos Általános Iskola - 1.a Nyékládháza

19 tanuló teszi ki az osztályunkat, 10 lány és kilenc fiú.

Kicsi, bátor, erős, ügyes és okos gyerekek járnak az osztályunkba. Szívesen tervezgetünk már most a kirándulásokról, ahová elmennénk. Jó lenne ehhez egy kis segítség. A szülők már szívvel lélekkel gyűjtik velünk a címkéket.

Nagyszénási Czabán Samu Általános Iskola - 4.a

Szorgalmas, ügyes gyerekek különböző érdeklődési körrel.

A 4.osztályba most már 14 fő jár. Az előző tanév végén egy tanulónál az orosházi Nevelési Tanácsadó kontroll vizsgálatán nem igazolódott BTMN, ezért ettől a tanévtől kezdve csak matematika korrepetálásra fog járni. Egy gyermek BTMN diagnózisú, számára a feladatok értelmezésében kell segítséget nyújtani. A gyerekek angolt tanulnak és közülük páran német nyelvet is tanulnak második idegen nyelvként. Szívesen járnak közülük többen is csillagászati szakkörre. Egy tanuló kivételéve a többiek szorgalmasok, általában fegyelmezettek és jó teljesítményt nyújtanak az órákon. Szívesen vesz részt 5 tanuló versenyeken is. A napköziben felkészülnek 12-en a tanítási órákra. Nagyon szeretnek rajzolni, verset , mesét mondani. Szeretik a zenét és szívesen hallgatnak zeneszámokat.

Álmosdi Bocskai István Általános Iskola - 1 osztály

Szuper kis csapat az osztályunk 26 fővel.

Az osztály túlnyomó részét sajnos halmozottan hátrányos helyzetű, de jó képességű tanulók teszik ki, akiknek ebből kifolyólag nehezen, vagy éppen sehogy sem telik kirándulásra. Így beneveztünk az osztálykassza programba, hogy a címkék után járó összeggel is tudjuk segíteni és könnyíteni a helyzetüket. Nagyon segítőkész szülőkkel a hátunk mögött.

Mikes Kelemen Katolikus Gimnázium és Szakgimnázium, Általános Iskola és Óvoda - 5.b

Eötvös József Általános Iskola és AMI - Eötvös 2.b

Mezőhegyesi József Attila Általános Iskola Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola - 1.B osztály Mezőhegyes

Nyírkarászi Váci Mihály Általános Iskola - 4.a

Osztályunk kis létszámú, ezért egy összetartó csapat, jó szülői közösséggel!

Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és Óvoda - 6. b

Sportos, kreatív, színes, vidám, optimista, realista, huncut, aktív, barátságos...

Dr Hepp Ferenc Általános Iskola és AMI - 2.c

Osztályunk 23 főből álló, jó kis csapat.

Nagyon jól összeszokott és vidám osztály a mienk. A versenyre azért neveztünk be, mert szeretünk kirándulni és szeretnénk gyarapítani az osztálypénzünket, hogy elmehessünk egy jó kis kirándulásra.

Az osztály 18 főből áll. 12 fő halmozottan hátrányos helyzetű. Minden család nehéz anyagi helyzettel küzd.

14 lány és 4 fiú gyermek alkotja a 18 fős első osztályt. Jó képességű gyerekek. Nehéz anyagi körülmények között élnek, Kirándulni nincs lehetőségük. Az összegyűjtött címkék árát osztálykirándulás árába szeretném belepótolni.

Nagyboldogasszony Katolikus Általános Iskola és Óvoda - 4.

26 fős vidám csapat

Az osztály létszáma 26 fő.13 lány és 13 fiú.Nagyon összeszokott és vidám kis osztály.Már az óvodában elkezdtük gyűjteni a reál cimkéket és tesszük ezt a mai napig is. Tavaly Ópusztaszeren jártak,idén szeretnének eljutni Budapestre. A REÁL OSZTÁLYKASSZÁ-ba azért neveztünk be,hogy lehetővé tegyük ezt gyermekeink számára.Nekünk szülőknek semmiség gyűjteni a Logókat,támogatva ezzel egy-egy kirándulást.

Szlovák Általános Iskola, Óvoda és Kollégium - 5c

vidám csapat

Immár ötödik éve dolgozik együtt kis csapatunk.

Károlyi Gáspár Általános Iskola - 7.osztály

Okányi Általános Iskola - 6.

Pétervásárai Tamási Áron Általános Iskola - 2.a

Kedves, barátságos gyermekek. Nyitottak a körülöttük

levő világ megismerésére.

Makói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Királyhegyesi Tagintézmény - 1-4 összevont királyhegyesi osztály

Királyhegyes község 620 lelket számláló Csongrád megyei kistelepülés. Egyetlen iskolája a mi tagintézményünk ahol csak alsó tagozat működik 1-4 összevont osztályként.

Az osztály létszáma 19 fő. Ebből 1. osztályos 4 fő, 2. osztályos 8 fő, 3. osztályos 4 fő, 4. osztályos 3 fő. Családias hangulatú kis létszámú iskola, 2 tanítóval. A Makói Művészeti iskola kihelyezett tagozataként, minden tanulónk néptáncot is tanul, 5-en zongorázni, 4-en furulyázni tanulnak. Minden jeles eseményünkről hírt adunk az AMI Királyhegyesi iskola nevű facebook oldalunkon, amit szíves figyelmükbe ajánlunk.

Sarkadi Általános Iskola Kötegyáni Tagintézménye - 6.k

Az osztály létszáma 8 fő, 4 lány és 4 fiú.

Kicsi létszámunknak köszönhetően csoportos kedvezményt sehol sem kapunk. Már második éve próbálkozunk a reálos pályázattal, hogy kirándulni tudjunk. Tavaly a nyert összegből sikerült eljutni Gyulára a várba. Idén Nagyszalontára szeretnénk az Arany János Múzeumba menni, mivel ebben az évben tanulnak Arany Jánosról.

Köroknay Dániel Tehetséggondozó általános iskola - 7 a

Családias kis osztály közösség.

10 fő van az osztályba.Nagyon összetartó kis csapat.

Koroknay Dániel Tehetséggondozó Általános Iskola - 3.o

Ügyes, összetartó, jó kis csapat

Kálvin Téri Református Általános Iskola - 5.m 10402829-00027228-00000007

25 fős értelmes, motivált, vidám, érdeklődő gyermek. 12 lány, 13 fiú.

Patay István Általános Iskla - 3.c

Kántor Mihály Általános Iskola - 7.c

Szuper kis osztály.

Ceglédberceli Eötvös József Nyelvoktató, Nemzetiségi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola - 6.b

Egy mindenkiért, mindenki egyért!

Az osztályba 8 lány és 8 fiú jár. Eleven csapat, akik mellett nem lehet unatkozni. Ezzel együtt nagyon szerethetőek. Ebben az évben erdei iskolába megyünk, erre szeretnénk felhasználni a támogatást.

Szakolyi Arany János Általános iskola Szakközépiskola és Gimnázium - 4.b

Egy mindenkiért!

Az osztály létszáma 17 fő ebből 4 lány a többi fiú! Erős harcias osztály vagyunk! Mi is szoktunk vitázni de nagyon összetartó kis csapat! Ehhez megfelelő szülői háttérrel! Iskolai rendezvényeken gyűjtéseken mindig részt veszünk és kimagasló eredményeket érünk el.( Papírgyűjtés kupak gyűjtés stb ) Nyertünk már hasonló pályázatot és a nyereményt az osztály szükségleteire fordítottuk a szülők pénztárcáját meg könnyítve! Reménykedünk hogy ezen pályázaton sikerül egy osztálykirándulás árába besegíteni! Hajrá Szakoly, hajrá 4 b! ☺☺

Sárospataki II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola - 3.b

Osztályunkat 13 lány és 16 fiú alkotja, így mi vagyunk az iskola legnagyobb létszámú osztálya 29 fővel.

Osztályunkat 29 tanuló alkotja. A 13 lány és 16 fiú már első osztálytól gyűjti a Reálos címkéket. A szülők ebben partnerek és egész évben gyűjtjük azokat. Szeretünk kirándulni és minden lehetőséget ki is használunk. Ebben a tanévben A Tisza-tavi Ökocentrumba, a Miskolci Állatkert és Kultúrparkba és az Országházba szeretnénk eljutni.

Ilosvai Selymes Péter Általános Iskola - 6.b osztály

Újváros Téri Általános Iskola - 3.b

Osztályunk 24 fős. 8 lány és 16 fiú hangjától zajos a folyosónk szünetben:) Szeretjük a természetet, imádunk kirándulni, gyakorlati tapasztalatok alapján tanulni.

Az osztály érdekeit képviselő mindenben segítőkész szülők javaslatára kezdtük meg a reál logók gyűjtését. A 3.b-s gyerekek nyitottak minden természetben megtapasztalható tudás elsajátítására..nagyon igénylik is ezt. Ezért gondoltuk, hogy megragadunk minden olyan pályázati lehetőséget amely segíti ezen hobbink finanszírozását. Fontos számunkra a természetvédelem, az egészséges életmód. Osztályunkban vannak olyan gyermekek akiknek ez az egyetlen kimozdulási lehetőségük , ami osztályszinten történik...itt szerezhetnek életre szóló élményeket az osztálykirándulásokon. A pályázatból finanszírozott kirándulás lehetőséget adna távolabbi helyek megismerésére is.

Makói József Attila Gimnázium - 7.a

Perkátai Hunyadi Mátyás Általános Iskola és AMI - 1.a

22 kis elsős

2019. szeptemberében kezdte meg az iskolát a 22 főből álló 1. a osztály. Nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a tudás várának meghódítására.

Hajdúböszörményi Bethlen Gábor Általános Iskola - 3.c

Közösségünk 19 főből áll, 6 lány és 13 fiú alkotja.

Kedves, vidám, jó képességű gyerekek járnak osztályunkba. Kiváló, támogató szülők segítik mindennapi munkánkat. A tanulás mellett szívesen járunk kirándulni, szeretjük, védjük a természet értékeit. Gyakran veszünk részt különböző vers-és mesemondó versenyeken, rajz-és olvasópályázatokon, amelyeken szép eredményekkel öregbítjük iskolánk, városunk hírnevét. Az elmúlt 3 évben egymást szerető, támogató, egymásért kiálló közösséggé kovácsolódtunk.

Lorántffy Zsuzsanna Református Általános Iskola - 1.

19 tanuló, 12 fiú és 7 lány alkotja az osztályközösséget.

Nagyon vidám csapat, jól kijönnek egymással. Érdeklődő gyerekek. Szívesen vannak együtt. Szeretnek focizni, kirándulni.

Ragályi Balassi Bálint Általános Iskola - 4.o

Szuper csapat.

Osztályunk 16 fő tanuló alkotja. 8 fiú és 8 lány. Igazi eleven kis gyerek csapat. Szeretnek együtt játszani, kirándulni.

Hegyközi Általános Iskola Pálháza - 1.A

Kocsordi Jókai Mór Általános Iskola - 6.o

Osztályunkban 26-an vagyunk, 11 fiú és 15 lány. Összeszokott, jó közösség vagyunk, már oviba is együtt jártunk. Vidám, jó képességű, de kicsit cserfes csapatnak mondanak bennünket. Szeretünk az iskola programjaiban részt venni, 4 évig néptáncoltunk, még most is sokan táncolnak közülünk. Sok ügyesen rajzoló és jól sportoló gyerek is van közöttünk. Mind a két területen értünk el szép eredményeket a körzetünkben és országos szinten meghirdetett versenyeken. Célunk ebben a tanévben, hogy minél többen érjünk el jó eredményeket, hogy sokan megpályázhassák az Útravaló ösztöndíjat. A REÁL OSZTÁLYKASSZÁ-ba azért neveztünk be, mert szeretnénk az osztály programjaihoz, kiadásaihoz így is hozzájárulni. Már alsó tagozaton is éltünk ezzel a lehetőséggel, ezzel is megkönnyítve a szüleink dolgát, csökkentve az ő kiadásaikat.

Nyírtassi Tas Vezér Általános Iskola - 3.a

A Nyírtassi Tas Vezér Általános Iskola lelkes kis csapata.

Az osztályba 14 tanuló jár. A lánykák öten a kisfiúk kilencen vannak. Összetartó, vidám kis közösség.Szeretünk kirándulni, de a tanulásban sem vagyunk restek.

Napkori Jósika Miklós Német Nemzetiségi Általános Iskola - 2.a

20 fő

Az osztály a Napkori Jósika Miklós Német Nemzetiségi Általános Iskola 2. a osztálya. Az osztálylétszám 20 fő, 11fiú és 9 lány. Nagyon aranyosak, kedvesek. Megértik és segítik egymást. Együttműködőek, szeretnek segíteni a tanító néniknek, főleg a Reálos címkék gyűjtésében.

Füzesabonyi Teleki Blanka Általános Iskola és AMI - 6.b

Vidám, 16 fős csapat, akik szorgosan gyűjtik a reál címkéket.

Osztályunk nagyon szeret közösen munkálkodni a céljaink elérése érdekében. Minden ránk váró feladatot, a tanórait és az tanórán kívülit is igyekszünk legjobb tudásunk szerint megoldani. A Reál címke gyűjtése nagyban hozzájárult az előző tanévi osztálykirándulásunk megvalósításához.

Kövy Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola - 1.a

13 leány és 13 fiú mosolygós, játékos és életvidám.

Szabadszállási Petőfi Sándor Általános Iskola - 2.a

Egésznapos, iskolaotthonos osztály.

Sokat járunk a természetbe erdei iskola programokon. Szeretünk kirándulni. Egészségesen próbálunk élni. Vigyázunk a környezetünk tisztaságára. Boldogságórákat tartunk. Mindenki igyekszik legjobb képességei szerint tanulni.

FÖLDESI KARÁCSONY SÁNDOR ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS AMI - 2.a

Összetartó, jó hangulatú, kirándulni szerető osztály Földesen

Már második éve van együtt az osztályközösség. Nagyon szeretik a tanórai foglalkozásokat, kiváltképp a jó hangulatú kirándulásokat. Szeretnek énekelni. Mindenki tagja a Földesen alakult közel 100 tagú Tom Sawyer kórusnak.