Ismét megtelt a Reál Osztálykassza

Immár kilencedik éve támogatja a Reál Hungária Élelmiszer Kft. az általános iskolai osztályok tanév végi kirándulásait. Évről évre megújítjuk pályázatunkat, és minden szeptemberben újra feltöltjük a Reál Osztálykasszát.

A pályázat lényege

Huszonöt millió forintot oszt szét a Reál Hungária Élelmiszer Kft. az általános iskolai osztályok között a Reál Osztálykassza pályázat keretein belül. Ez már a kilencedik tanév, amikor cégünk szeretne hozzájárulni az év végi osztályprogramokhoz.

Ehhez a következőket kell tenni:
1. regisztrálni az osztályt a honlapon legkésőbb december 15-ig,
2. minél több forgalmazói feliratot gyűjteni sajátmárkás termékeinkről,
3. a címkéket legkésőbb december 29-ig eljuttatni címünkre.

A pályázatok feldolgozása előreláthatólag február végéig tart. Márciusban közzétesszük az előzetes eredményeket, és megkezdjük a támogatások utalását. Érdemes tehát regisztrálni!

Tudnivalók a regisztrációhoz

Az osztályoknak abban az esetben is regisztrálniuk kell oldalunkon, ha az előző években is részt vettek a pályázaton. Új tanév – magasabb évfolyamba lépett osztályok – esetleg osztályfőnökváltás, vagy változó iskolai adatok.

A regisztráció során fontos, hogy az adatokat – különösen a bankszámlaszámot – helyesen adják meg. Az utalások márciustól folyamatosan történnek, ám jócskán belemehetünk a tavaszba, az osztálykirándulások időszakába, mire a hibás bankszámlaszámoknak utánajárunk, javítjuk.

Visszatérő probléma az is, amikor olyan telefonszámot vagy e-mail címet adnak meg a regisztrálók, amelyen nem, vagy csak időszakosan elérhetőek az osztály képviselői.

Mit kell gyűjteni?

A Reál sajátmárkás termékeinek csomagolásáról kell minél több forgalmazói feliratot kivágni: „Forgalmazza: Reál Hungária Élelmiszer Kft….” Minél több cégszöveget sikerül összegyűjtenie az osztálynak, annál nagyobb részt kaphat a 25 millió forint támogatásból. A tavalyi évben egy cégszöveg csaknem 11 forintot ért.

A rutinosabb gyűjtők évente több tízezer forintot is nyernek kirándulásukhoz a pályázattal. Számos osztály egész évben gyűjti a reálos cégfeliratokat, hogy minél többet tudjon hozzánk beküldeni az év végén. Ilyenkor befogják a szülőket, a nagymamát, és akár a szomszédot is, hogy minél több sajátmárkás terméket vásároljanak, s a csomagoláson szereplő cégszövegeket adják oda a pályázónak.

Díjazzuk az élményeket!

Az osztálykirándulásokról küldött képeslapok, utólagos élményrajzok, osztályképek, kedves beszámolók mind-mind arról árulkodnak, hogy érdemes évről évre megújítanunk, folytatnunk az osztálykirándulások támogatását. Szívesen olvassuk az élménybeszámolókat, nézegetjük a beküldött fényképeket, rajzokat egy-egy kiránduláshoz kapcsolódóan.

Ilyenkor azt mondjuk: Igen, érdemes volt! Jó helyre kerül a támogatás!

Szeretnénk minél több osztálytól pozitív visszajelzést kapni, és ezúttal ezt szeretnénk díjazni is! Rajzpályázatunkkal plusz 100 ezer forint támogatást ítélünk oda a pályázaton elnyert összegen felül 10 osztálynak. Figyelje hírleveleinket és Facebook oldalunkat, hogy időben értesüljön a részletekről!

Sikeres gyűjtést kíván a Reál Hungária Élelmiszer Kft. marketing csapata!