Pályázati feltételek:

Rajzpályázatot írunk ki az Osztálykassza pályázathoz kapcsolódóan 2017. szeptember 1-jei indulással. A pályázat témája az osztálykirándulás, amely lehet egy megtörtént, vagy akár egy elképzelt kirándulás is. Egy osztály maximum két alkotással nevezhet.

Az alkotásokat A/3 méretben kérjük elkészíteni, szabadon választott technikával. Lehetőleg a pályázó osztály minél több tagja vegyen részt a mű (vagy művek) elkészítésében. Két korcsoportban bíráljuk el a képeket:
1. korcsoport: 1–4. osztály, 2. korcsoport: 5–8. osztály.
Öt-öt díjazott egyenként 100-100 ezer forintot kap az Osztálykassza-pályázati támogatáson felül.


A Rajzpályázat menete:

  1. A Reál Osztálykassza pályázatra regisztrált osztály tagjai maximum két rajzot készítenek a megjelölt témában és formában.
  2. A pályamű(vek) hátulján felsorolják a pályázati kiírásban kért adatokat.
  3. Az elkészült pályázati anyagokat 2017. október 27. péntekig postán beküldik címünkre: 1116 Budapest, Kondorosi út 6.
  4. A beérkezett rajzokat előválogatjuk, és a legjobbaknak ítélt 100 darab pályaművet 2017. december 1-jéig közzétesszük a Facebook oldalunkon (http://www.facebook.com/osztalykirandulas).
  5. A pályázati anyagokra lájkolással lehet szavazni 2017. december 15-ig.
  6. Korcsoportonként az 5 legtöbb lájkot elért alkotás egyenként 100.000,- forint támogatásban részesül.

A Rajzpályázaton kizárólag azok az osztályok vehetnek részt, amelyek az előírt módon pályáznak a Reál Osztálykassza támogatásra is. Díjazott osztállyá csak az a pályázó válhat, akinek az Osztálykassza pályázati csomagja is beérkezik határidőre – 2017. december 22. – a Reál Hungária Élelmiszer Kft. címére.

A Reál Osztálykassza-rajzpályázattal kapcsolatos további információkat a Játékszabályzat tartalmazza.